Doe je mee met De Kringlopera Hoogeveen?

Doe je mee met De Kringlopera Hoogeveen?

De kringloopwinkel zit vol verhalen. Het eenzame pepervaatje zonder zoutvaatje, dat nietszeggende bijzettafeltje of die heerlijke luie stoel…die hebben allemaal een eigen geschiedenis. Dat verhaal vertellen we in de muzikale theatervoorstelling De Kringlopera, samen met de inwoners van Hoogeveen.

Doe je met ons mee?
Vanaf januari 2023 gaan we samen de voorstelling vormgeven. Met theater en muziek brengen inwoners van Hoogeveen de spullen uit de kringloopwinkel tot leven, samen met de professionele theatermakers van KASKO. De voorstellingen vinden plaats op 30 juni, 1 en 2 juli 2023 in kringloopwarenhuis Het Goed in Hoogeveen.

Informatieavond op 12 december
Lijkt het je leuk om mee te doen als speler, zanger, schrijver, muzikant of kostuumontwerper? Wil je helpen als vrijwilliger? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar onze plannen? Kom dan, geheel vrijblijvend, naar de informatieavond op maandag 12 december om 19:00 uur. De bijeenkomst vindt plaats in Kringloopwarenhuis Het Goed (Kanaalweg 2 in Hoogeveen).

Aanmelden voor de informatieavond kan via het aanmeldformulier (klik hier of op de knop onderaan de pagina).

Vragen?
Voor alle vragen kun je terecht bij projectleider Marinthe de Hek, via productie@kasko.nl.

Over KASKO
KASKO is een landelijke ontwikkelplek voor muziektheater, opererend vanuit Zwolle. Wij begeleiden jonge, professionele muziektheatermakers in een talentontwikkelingstraject. Zo vormt KASKO een brug tussen de opleiding en een zelfstandige beroepspraktijk. KASKO daagt makers uit hun talent zo breed mogelijk in te zetten in de samenleving: in theaters en op festivals, bij bedrijven, op scholen en in de wijk.

foto's: Erik Franssen