Doe mee met De Kringlopera Hoogeveen!

Doe mee met De Kringlopera Hoogeveen!

Doe mee met de Kringlopera van Hoogeveen op 30 juni en 1 juli 2023!

De kringloopwinkel zit vol verhalen. Het eenzame pepervaatje zonder zoutvaatje, dat nietszeggende bijzettafeltje of die heerlijke luie stoel…die hebben allemaal een eigen geschiedenis. Dat verhaal vertellen we in de muzikale theatervoorstelling De Kringlopera, samen met de inwoners van Hoogeveen. Daarvoor zoeken we jou! 

In mei starten de voorbereidingen van de voorstelling De Kringlopera. Met theater en muziek brengen inwoners van Hoogeveen de spullen uit de kringloopwinkel tot leven, samen met de professionele theatermakers van KASKO. De voorstellingen vinden plaats op 30 juni en 1 juli 2023 in kringloopwarenhuis Het Goed in Hoogeveen.

Kun je toneelspelen, zingen of speel je een instrument? Of kun je heel goed rolschaatsen, dansen of handwerken? Meld je dan gauw aan voor meer informatie. Dat kan al vanaf 14 jaar. De komende weken ben je welkom bij verschillende informatiemomenten. Van mei tot juni leidt regisseuse Marlies de toneelrepetities, en werk je met componiste Eva aan de muziek van de voorstelling. Ook kun je meedenken aan de vormgeving en kostuums met Leila el Alaoui. Samen met jou maken we de Kringlopera! Meld je gauw aan via de knop onderaan de pagina, of mail naar Esther Soppe via productie@kasko.nl. Meedoen kan veel of weinig, groots of in het klein.

Vragen?

Voor vragen over de voorstelling, of andere zaken rondom de Kringlopera kun je terecht bij de projectleider, via productie@kasko.nl.

De Kringlopera is een buurtproject van KASKO i.s.m. De Tamboer en Het Goed met dank aan Podium Platteland provincie DrentheGemeente HoogeveenVSB FondsDOEN, PBCF regionaal
 

Over KASKO

KASKO is een landelijke ontwikkelplek voor muziektheater, opererend vanuit Zwolle. Wij begeleiden jonge, professionele muziektheatermakers in een talentontwikkelingstraject. Zo vormt KASKO een brug tussen de opleiding en een zelfstandige beroepspraktijk. KASKO daagt makers uit hun talent zo breed mogelijk in te zetten in de samenleving: in theaters en op festivals, bij bedrijven, op scholen en in de wijk.

foto's: Erik Franssen