info@kasko.nl
Delen op facebook
Aanmelden nieuwsbrief

Terugblikken op De Kringlopera

| De Kringlopera is alweer bijna een maand geleden. Daarom is dit een mooi moment om terug te kijken op alweer de derde editie van De Kringlopera. Deze derde editie was uitgevoerd op vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli.

In januari 2023 zijn de repetities van start gegaan, zes maanden later was deze voorstelling eindelijk te zien de kringloopwinkel Het Goed. Deze muzikale theaterroute is gemaakt voor de inwoners van Hoogeveen, onder begeleiding van professionele theatermakers. 

In de kringloop zijn er natuurlijk genoeg verhalen te vinden. Het eenzame pepervaatje zonder zoutvaatje, dat nietszeggende bijzettafeltje of die heerlijke luie stoel…die hebben allemaal een eigen geschiedenis. Deze geschiedenis was terug te zien in De Kringlopera, tijdens de voorstelling kwamen de voorwerpen van de kringloop tot leven.

Tevreden kunnen wij vertellen dat beide voorstellingen helemaal uitverkocht waren. We zijn ook heel trots op het gemiddelde cijfer wat de bezoekers gaven, een 4.4 uit 5!

De Kringlopera is een buurtproject van KASKO i.s.m. De Tamboer en Het Goed met dank aan Podium Platteland provincie Drenthe, Gemeente Hoogeveen, VSB Fonds, DOEN en PBCF regionaal

Deel