makers

Marinka Kluiver

Marinka Kluiver

Hoornist

Marinka Kluiver (1999) is op 8-jarige leeftijd in aanraking gekomen met blaasmuziek. Sindsdien is haar passie en liefde voor het bespelen van de hoorn nooit meer gestopt. In april 2022 studeerde Marinka af aan het ArtEZ Conservatorium te Zwolle, waar ze les kreeg van Stefan Blonk en René Pagen. Gedurende haar studie ging Marinka voortdurend op zoek naar verbreding en verdieping en wil zij zich profileren als een zo allround mogelijke musicus. Zo is ze onder andere actief in orkesten, zowel klassieke orkesten als jazz/poporkesten, in diverse ensembles en houdt zij zich bezig met het maken en spelen van muziektheatervoorstellingen.

Naast haar uitvoerende werkzaamheden is Marinka ook als hoorndocente verbonden aan meerdere plaatselijke muziekverenigingen. Daarnaast heeft zij ook ruime ervaring met het geven van muzieklessen op koperblaasinstrumenten binnen het basisonderwijs.

bekijk huidige makers

Betrokken bij o.a.

Over de grote ondraaglijkheid van de kleine dingen

Een man komt binnen in een kerk. Hij worstelt met zichzelf, zijn paraplu en zijn kleine maar ondraaglijke leed. Van kalknagels en hondenpoep tot altijd in de verkeerde rij staan – het houdt niet op. Zó ondraaglijk, radeloos is hij ervan. Wie luistert er? Waarom redt niemand hem? En wil hij eigenlijk wel gered worden? 

Een klein leed is tragikomisch muziektheater over dooie mussen en halflege glazen. Een voorstelling van KASKO en Consensus Vocalis, in regie van Stijn Dijkema. Met een monoloog, een hoorn en een vrouwenkoor brengen ze een ode aan het leed dat leven heet.

Collega's

bekijk alle makers
Raphael Jacobs

Raphael Jacobs

Leila El Alaoui

Leila El Alaoui

Marinka Kluiver

Marinka Kluiver

Lisanne van Aert

Lisanne van Aert

Anne-Maartje Lemereis

Anne-Maartje Lemereis

Marnix Vinkenborg

Marnix Vinkenborg